Årets NLT-takstmann  –  Emil Anstensrud

22. mars 2022

IMG_1938

På NLT-dagene på Gardermoen 8. og 9. februar ble Emil Anstensrud tildelt utmerkelsen Årets NLT-takstmann 2021.

 Årets NLT-takstmann er en hederspris til en person som har utmerket seg positivt i året som har gått.

Emil har i en mannsalder bidratt positivt til det nasjonale fagmiljøet innenfor landbrukstaksering. Han har også vært delaktig i å produsere litteratur til lærebøker innenfor faget, og bidratt aktivt i utdanning av nye landbrukstakstmenn.

Juryenes begrunnelse for tildelingen: Emil Anstensrud har bidratt som rådgiver, foredragsholder m.m. helt fra før oppstart av Norsk Landbrukstakst til d.d. Han er samtidig en dyktig landbrukstakstmann som gir NLT god markedsføring og et riktig bilde utad.

Årets NLT-takstmann Emil Anstensrud og styreleder i NLT, Bjørn Ludvig Mehlum